Skrivebord
Skrivebord

Mød deltagerne i Forfatternes Forhal

08.09.16
Der skrives løs i Forfatternes Forhal. Mød her et par af forfatterne og få svar på hvad de skriver, hvorfor de skriver og hvordan de bruger Forfatterens Forhal.

Dannelsesromaner, noveller til eftertanke, eventyr for børn… Fortælleglæden sprudler i Forfatternes Forhal. Lykkefølelsen ved at skrive, frirummet i tekstens univers og opfattelsen af biblioteket som kreativ oase er deltagernes fælles oplevelse af Forfatternes Forhal. – Få her et lille indblik i, hvad deltagerne mener om at puste liv i ord på biblioteket.   

Juliet K. C. Gulstad er vokset op med stabler af bøger. Hun udgiver blogs og har manuskripter til en krimi og fantasyroman liggende klar i skuffen. Juliet benytter flittigt Forfatternes Forhals arbejdsstationer. ”Det næste lille års tid vil jeg fordybe mig i skrivningen og Forfatternes Forhal, i håbet om at være med til at synliggøre hvor vigtig en funktion Bibliotekerne har for vores kultur,” forklarer Juliet. For tiden skriver hun på en dannelsesroman om en kvinde, der farer vild i sit liv, mister alt og genfinder fugl Fønix.

For Charlotte Preisel er det at skabe en troværdig historie en skøn oplevelse. Hun skriver for tiden på en novellesamling, der handler om menneskers relationer til hinanden efter kriser. Inspirationen til sine noveller stammer fra egne eller andres oplevelser, hun digter videre på. Hun ser frem til at deltage i Forfatternes Forhals mange litterære arrangementer med bl.a. debatter og masterclass.

Emmy Kristensen skriver, fordi hun ikke kan lade være. For hende er det en lykkefølelse, når ordene bare kommer til hende fra den årle morgen. Hun har skrevet længe, men lige nu skriver hun troldehistorier til børn. Emmy glæder sig de mange forfatterarrangementer og ikke mindst at læse op af sine historier til deltagernes oplæsningsaften d. 29/11.  

Kirsten Tilma Hansen skriver dramatiske kærlighedshistorier med en god portion humor. At skrive er hendes mentale pusterum i en travl hverdag. Kirsten har altid haft en lille forfatterdrøm i sig og vil gerne give denne drøm en chance med Forfatternes Forhal.

Læs mere her om deltagerne i Forfatternes Forhal.