Foto: freestocks on Unsplash

Læsekredse udvider horisonten

14.09.18
Slip din læselyst fri i en læsekreds.

En læseoplevelse bliver rigere ved at tale om og dele den med andre. Hillerød Bibliotekernes læsekredse er et frirum for alle, der har lyst til slippe de 1000 tanker løs, der piblede frem under læsningen. Til et læsekredsmøde er der er ingen dumme spørgsmål, ingen endelige svar, men frit udsyn til litteraturen og plads til at udvide horisonten.

Temakredse - nyt koncept, nye læseoplevelser

Temakredse tilbyder varieret læsning og korte forløb. Hver efterårs- og forårssæson kan du deltage i Temakredse, som hver især omhandler et emne, genre, forfatter osv. Temakredsene peger oftest mod bibliotekets øvrige arrangementer. På den måde har du f.eks. mulighed for at opleve forfatteren, du har læst i din temakreds.

DR Romanklubben og Den Anden Romanklub

DR Romanklubben, er en af bibliotekets mest populære læsekredse. Bøgerne udvælges af Kulturstyrelsen, og deltagerne bestemmer, hvem der skal modtage den prestigefyldte DR Romanpris. Du kan tilmelde dig frem til 12/10, hvorefter der bliver trukket lod mellem tilmeldingerne. Du kan også deltage i Den Anden Romanklub, som læser de samme bøger som i DR Romanklubben, dog en måned forskudt og uden mulighed for at stemme.

Spørgsmål?

Læs mere om Hillerød Bibliotekernes læsekredse her og tilmeld dig ved at udfylde formularen via dette link. Det er naturligvis gratis at deltage i Hillerød Bibliotekerns læsekredse, og biblioteket sørger for bøger og lokaler. Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du velkommen til at skrive til laesekredse@hillerod.dk eller til bibliotekets læsekredstovholder, Jakob Poulsen: jpou@hillerod.dk