Michael Isling Treasure Titles i Vandrehallen
Michael Isling Treasure Titles i Vandrehallen

Kunstner efterspørger dine læsevaner

01.02.19
I Vandrehallens nye udstilling kan du bidrage til et af kunstværkerne. Maleren Michael Isling vil nemlig skabe et stort skattekort baseret på publikums yndlingsbøger.

På udstillingen Treasure Titles gør billedkunstner Michael Isling hverdagen på biblioteket til et eventyrligt sted, hvor dét at søge og lokalisere bøger er som en skattejagt. Ved at bede publikum besvare et spørgeskema om deres læsevaner, vil kunstneren i løbet af udstillingsperioden tegne et skattekort baseret på bøgernes placering i biblioteket. Skattekortet vil vokse frem, efterhånden som bogtitlerne kommer i hus, og bliver en del af den fremvoksende kortlægning.

Idéen om den ”litterære skattejagt” er hentet fra Islings egen glæde for at læse særligt fantasy- og scifi-litteratur. Det ses også i serien af helt nye malerier, hvor Isling har malet en række fantasy-landskaber og surreale universer.  I værkerne genbesøger Isling klassikere som ”Ringenes Herre”, ”Greven af Monte Cristo”, ”Fagre Nye Verden” og ”1984”.

Michael Isling går i gang med at indhente boganbefalinger allerede fra i morgen lørdag d. 2. februar, hvor der er fernisering på udstillingen. Alle er velkomne til at komme forbi og få et glas og udfylde et spørgeskema.

Ferniseringen er kl. 13-14.30 i Vandrehallen.

Tilmeld dig begivenheden på facebook.

Materialer