Kender du Libby?!

04.10.21
Stift bekendtskab med et helt bibliotek i lommeformat! E-bøger, magasiner, tegneserier, rockkoncerter og meget andet i eReolen Globals app ”Libby”.

Stakkevis af e-tilbud

Libby er en overflod af e-bøger og lydbøger på engelsk for alle aldersgrupper og enhver smag. I Libby finder du også tidsskrifter og magasiner, sprogkurser og musik. Det er eReolenGlobal, der er bibliotekernes tjeneste for udenlandsk e-materiale, der står bag Libby.

Magasiner for enhver smag

På Libby finder du over 300 engelsksprogede blade, men der er også danske i mellem som f.eks. Psykologi, Spis Bedre og Vi unge. Du kan ”abonnere” på bladene og få en besked, når der udkommer et nyt nummer. Magasinerne tæller ikke med i din udlånskvote, så bare lån løs!

Sprogkurser og rockkoncerter

Genopfrisk dit skoletyske eller spring ud i at lære japansk med Libby. Der er sprogkurser på flere niveauer.  Savner du at lytte og se koncerter i høj kvalitet, ligger musiktjenesten ”Qello ” også i Libby. Her er der en bred vifte af koncerter for den rytmiske musik.

Også for børn og manga-elskere

På Libby finder du også et spændende udvalg af e-bøger og lydbøger for børn og unge. Og til de manga-glade kan man f.eks. gå ombord i den klassiske serie, Naruto.

Tydelig reserveringskø og mulighed for aflevering

Når du reserverer e-materialer i Libby kan du følge med i, hvorhenne du er i køen. Er du samtidig en hurtiglæser, kan du vælge at ”aflevere” e-bogen og dermed glæde for andre i køen. I Libby er der også funktioner som fx ”Bookshelf”, der giver dig et overblik over, hvad du abonnerer på og har lånt lige nu. 

Fri afbenyttelse

Libby er frit tilgængelig og lige til at gå til, hvis du er bosiddende i Hillerød Kommune og er oprettet som låner på Hillerød Bibliotekerne. Libby er på engelsk og har et lidt anderledes udseende end app’en ”eReolen”. Omvendt er Libby nem og intuitiv at navigere rundt i, så vær ikke bange for at tage Libby i hånden og udforske det store e-univers. Hvis du alligevel får brug for hjælp eller en kvikguide til Libby, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til personalet på Hillerød Bibliotekerne.