studerende
studerende

Guldkorn og studiestemning

06.12.18
Så er det nu du skal have onduleret din SRP! Find dig en studieplads på biblioteket.

Lad blot de sure sokker og pizzabakken ligge på gulvet derhjemme, tag din bærbare under armen og slå dig ned på biblioteket, mens du skal læse og skrive din opgave. Det er vel lidt sværere bare at se serier på skærmen, når du kommer afsted hjemmefra, og det kan måske ligefrem inspirere at se andre i samme situation hér på stedet.

Du kan også trygt spørge bibliotekarerne til råds hver dag i den betjente åbningstid. Vi hjælper med litteratursøgning af enhver art. Kommer du udenfor betjeningstid, er der stadig hjælp at hente. Fx kan du benytte dig af vores udvalgte databaser, som du kan referere fra med god samvittighed. Kig hér: E-bøger & medier

Der er også masser af råd og fif hér: e-kurser.nu Både når det gælder om at finde digitale kilder, hvor står bøgerne på hylderne i biblioteket, eller hvordan du finder guldkornene på nettet.

Husk at biblioteket er åbent fra 7-22 hver dag. Vi hjælper mellem kl. 10-18 mandag til torsdag og mellem kl. 10-14 fredag og lørdag. Vi har dejligt, gratis koldt vand til at klare hjernen, eller du kan købe dig en kop kaffe eller noget guf i en af automaterne. Vel mødt!

Materialer