Michael Isling
Michael Isling

Forårets kunstudstillinger

11.01.19
Den nye sæson byder på masser af spændende kunstoplevelser i Vandrehallen. Bl.a. blænder vi op for et nyt samarbejde med Grundtvigs Højskole i anledning af deres Fotofestival 2019.

Treasure Titles
3. februar - 28. april

Vi lægger ud med udstillingen ”Treasure Titles”, hvor maler Michael Isling i løbet af udstillingsperioden udfører et spektakulær litteratur-skattekort baseret på publikums læsevaner. Derudover udstiller han en række malerier, hvor han illustrerer og fortolker sine egne bogfavoritter.

Fernisering lørdag d. 2. februar kl. 13-14.30.

Sommerudstillingen med BKF
5. maj - 23. juni

Vi skyder allerede sommeren i gang i maj, hvor vi for 13. gang byder velkommen til Nordsjællandske billedkunstnere knyttet BKF (Billedkunstnernes Forbund). Som altid bliver Vandrehallen scene for uforudsigelige møder mellem et væld af værker og udtryk.

Fernisering lørdag d. 4. maj kl. 13-15

Q* The Queer Project
27. juni - 15. september

Endelig kan vi præsentere fotoudstillingen "Q* The Queer Project" med portrætter af den internationalt anerkendte fotograf Lærke Posselt. Udstillingen er blevet til i samarbejde med Grundtvigs Højskole i anledning af deres Fotofestival, der løber af stablen d. 23. – 29- juni. Læs mere her.

Der er fernisering onsdag d. 26. juni, hvor du ved samme lejlighed kan opleve en artist talk med Lærke Posselt.

Du kan holde dig orienteret om Vandrehallens aktiviteter ved at følge os på facebook eller Instagram.