Fabelagtigheder_Ekbátana
Fabelagtigheder_Ekbátana

Fabulerende, filosofisk, underholdende og poetisk

01.11.19
"Over rødvin, smøger, kaffe, kaffe, kaffe, lænet ind over skærmen og med tarotkort i hænderne har vi leget os frem. Udstillingen her er et lille kig ind i vores legestue".

Ekbátana er ét af de små forlag, som viser boghåndværk frem på vores aktuelle udstilling Send til Tryk!. Her kan du få et indblik i forlægger Christel Sunesens tanker bag bidraget ”Fabelagtigheder”:

"1 kinesisk lydmodul. 7 original tarotværker. 19 omslag. Over 50 titler. Alt sammen noget vi legede med, mens vi fandt frem til formen og udtrykket på Lars Emil Foders Fabelagtigheder, der er en fabulerende, filosofisk, underholdende og poetisk prosasamling. Af forskellige grunde skar vi ind til benet. For som Simon D. Kristensen indsigtsfuldt skriver: ”Jeg lagde ud med at experimentere lidt vildt og flagrende med forskellige skrifttyper, størrelser etc., men det fungerede på en eller anden måde ikke rigtig. Teksterne spræller nok i sig selv, så jeg nåede frem til, at der er behov for et mere roligt udtryk.”

"Som altid har grafiker og kunstner Rakel Thorning-Vater været min og Lars Emil Foders lysende stjerne. Over rødvin, smøger, kaffe, kaffe, kaffe, lænet ind over skærmen og med tarotkort i hænderne har vi leget os frem. Udstillingen her er et lille kig ind i vores legestue."

Hvem er forlaget?
Ekbátana er et mikroforlag, som udgiver ny dansk skønlitteratur, legende værker og alt, der kan få forlæggerens hjerte til at hoppe.

Læs mere på forlagets hjemmeside.

Udstillingen vises til og med 12. januar 2020.

 

Materialer