Anne Munnecke - udstilling i Vandrehallen
Anne Munnecke - udstilling i Vandrehallen

Eventyrlig udstilling til Hillerød Kunstdage

02.03.18
I anledning af Hillerød Kunstdage åbner vi en ny eventyrlig udstilling med billedkunstner Anne Munnecke. Hun er samtidig censor ved årets Censurerede Forårsudstilling, som kan opleves i Frederiksborg Centret til Kunstdagene næste weekend.

Der er mere mellem himmel jord, måske... Det mener Anne Munnecke, der står bag Vandrehallens nye udstilling ”There Are More Things”. Hun interesserer sig for, hvordan myter og overtro påvirker vores forestillinger om verden, og på udstillingen spøger bl.a. kultforfatterrne H.P. Lovecraft og Jorge Luis Borges.

Eventyrlig scenografi
Med værker lavet af tekstil, blyant, akvarel og papir indtager Anne Munnecke Vandrehallens specielle rum. Her omsætter hun inspirationen fra myterne til figurer, tegn og symboler, der folder sig ud i en billedrigdom af smukke geometriske mønstre. I nogle tilfælde er værkerne så store, at de hænger fra loftet i Vandrehallen som gigantiske scenetæpper i en eventyrlig, labyrintisk scenografi.

Med i jury
Udover at udstille i Vandrehallen er Anne Munnecke med i juryen for Den Censurerede Forårsudstilling i Hillerød, som vises i Frederiksborg Centret 9.-11. marts. Biblioteket er medarrangører af Forårsudstillingen sammen med Hillerød Kunstforening, og derfor er udstillingen med Anne Munnecke en kærkommen lejlighed til at se, hvad én af de 5 censorer, selv har at byde på kunstnerisk.

Der er fernisering på udstillingen torsdag d. 8. marts kl. 17-18-30. Biblioteket byder på et glas vin vin, og man har lejlighed til at møde Anne Munnecke.

Læs mere om Hillerød Kunstdage.