Foto: Colourbox

Et klik kan ændre alt

05.10.20
Danskernes hverdag bliver mere og mere digital. Kampagnen "Et klik kan ændre alt" ruster dig og din familie til at undgå de digitale fælder, og giver værktøjer til, hvordan man kan hjælpe og deltage i børns digitale liv.

Vi lægger madvarer i en virtuel indkøbskurv, børnene spiller online, og vi bruger de sociale medier dagligt. Men den digitale adfærd går også hånd i hånd med risiko for digital svindel, og de digitale svindlere bliver dygtigere og dygtigere til at franarre os vigtige og personlige oplysninger.

"Et klik kan ændre alt" kampagnen hjælper familier til at lære deres børns digitale liv bedre at kende og derigennem blive bedre til at lære deres børn om digital sikkerhed. Kampagnen er lavet af Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner. 

På kampagnens hjemmeside kan man f.eks. tage quizzer om familiens digitale sikkerhed, svindel på sociale medier, i nethandel og i online-spil og meget mere. Se mere på kampagnens hjemmesiden ved at klikke her: https://sikkerdigital.dk/borger/etklik/ 

Se en lille video fra kampagnen her: