LOGO
Grafik: Hillerød Bibliotekerne

En sikker festival

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Ordet er Løs 2021!

Som altid venter der en farverig vifte af litteraturoplevelser, hvor du kan opleve en række af tidens mest interessante forfattere og kunstnere.

I år bliver festivaloplevelsen lidt anderledes, end du kender den. Grundet COVID-19 er det nødvendigt med en række forholdsregler, som gør det trygt og sikkert for dig og alle andre gæster at deltage i Ordet er Løs.

Her er hvad du kan forvente

Program

Festivalens programindslag kan opleves fra tre scener på Biblioteket, Klaverfabrikken og Kedelhuset. Der finder tre arrangementer sted af gangen – ét arrangement på hver scene - som hvert varer 1 time.

Tidspunkter for de forskellige arrangementer fremgår i det følgende på denne side.

Publikumsbegrænsning

For at vi kan sikre, at antallet af personer ikke overskrider hvad der må være på festivalens arealer, vil der i år være publikumsbegrænsning ved scenerne.

Det betyder, at pladserne uddeles efter først til mølle. Du kan derfor komme ud for, at der vil være optaget ved det arrangement, du gerne vil opleve. Vi ved det er ærgerligt, men skulle det ske, vil det altid være muligt at få plads ved et af de andre spændende arrangementer, der finder sted i samme tidsrum.

NB Bemærk også at det i år ikke er muligt at skifte fra ét arrangement til et andet midt under en optræden. Det er naturligvis tilladt at forlade sin plads, hvis man skal på toilettet, eller har brug for at forlade festivalområdet.

Mellem arrangementerne

Mellem hver arrangementsrække er der 30 min. pause, hvor det er muligt at skifte scene. Her gælder de samme vilkår, som beskrevet ovenfor.

I pausen vil det også være muligt at købe drikkevarer og snacks i én af festivalens to barer, gå på toilettet og trække lidt frisk luft. I år har vi desværre ikke mulighed for at sælge mad.

Masser af værter!

Hele dagen igennem vil du møde både ansatte og frivillige fra Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken, som står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi sørger for, at du kommer godt fra scene til scene, så du får en god og tryg oplevelse under dit besøg.

Vi opfordrer dig til at orientere dig i programmet hjemmefra, så du på forhånd ved, hvilke arrangementer, det er muligt at opleve på hvilke tidspunkter.

Vel mødt til endnu en dag i litteraturens navn!

Tidspunkter for optrædener

Kl. 13:00-14:15 (inkl. velkomst)

Vandrehallen: Pia Juul & Signe Gjessing (samtale)
Truckhallen: Hanne-Vibeke Holst & Anna Malzer (samtale)
Kedelhuset: Oplæsning med Carsten Müller Nielsen & Ib Michael

Kl. 14:45-15:45

Vandrehallen: Øbro-Tornbjerg & Hans Jørgen Bonnichsen (samtale)
Truckhallen: Ib Michael (interview)
Kedelhuset: Oplæsning med Hanne-Vibeke Holst og Signe Gjessing

Kl. 16:15-17:15

Vandrehallen: Carsten Müller Nielsen (foredrag)
Truckhallen: Hillerøds skrivetalenter (musik og oplæsning)
Kedelhuset: Oplæsning med Pia Juul & Ole Tornbjerg

Du kan læse de fulde programbeskrivelser her på hjemmesiden.