Kunstworkshop på biblioteket_Hillerødsholmskole
Kunstworkshop på biblioteket_Hillerødsholmskole

En fed dag på biblioteket!

24.05.19
Det slog farvestrålende gnister, da 120 skoleelever mødte billedkunstner Michael Isling

Malerbøtter, spraydåser, sakse, skalpeller og et lærred. Det var ingredienserne, da fire skoleklasser fra Hillerød (Grønnevang og Hillerøds Holm) kom på besøg i Vandrehallen for at deltage i en workshop med Michael Isling, som for nylig udstillede i kunsthallen. Den første times tid stod den på en rundtur i udstillingen, hvor Isling fortalte om sine malerier. Det gav anledning til en masse spørgsmål fra eleverne om alt fra billedernes motiver og temaer til mere personlige spørgsmål om Islings baggrund for at være kunstner.

Forløbet afsluttedes med en kreativ workshop, hvor eleverne skulle arbejde sammen om at lave et fælles maleri. Med stor begejstring kastede de sig over udfordringen, hvor de både skulle male på tid og lave skabeloner til billedets motiv ud fra små historier om deres yndlingshelt. Seancen afsluttedes med opvisning i brugen af graffitimaling under kyndig og forsvarlig ledelse af Michael Isling.

Alt i alt var det fire sjove og lærerige dage for de ca. 120 elever, der rykkede deres billedkunstundervisning ned på biblioteket. Malerierne, som de producerede, kan ses i børnebiblioteket indtil d. 9. juni. Herefter skal billederne udstilles i elevernes klasselokaler.

Kunstworkshop på biblioteket_Hillerødsholmskole

Kunstworkshop på biblioteket_Hillerødsholmskole