En anderledes valgdebat på biblioteket

Er du ligesom Thorbjørn stadig er i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds til folketingsvalget? Så kom forbi Hillerød Bibliotek til valgdebat den 22. maj klokken 16.00, hvor der er gratis mad og mulighed for at møde lokale kandidater fra alle de opstillede partier.

Mød og hør dine lokale folketingskandidater i en række fokuserede debatter og få en snak med naboen over et gratis måltid mad

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på til Folketingsvalget, kan du komme beslutningen et skridt nærmere på Hillerød Bibliotek.

Onsdag d. 22. maj holder biblioteket i samarbejde med Grundtvigs Højskole og Den Sociokulturelle Landsby et valgarrangement med fællesspisning, hvor man kan møde kandidaterne fra de opstillede partier.

Du kan møde:
Anna Libak, Venstre
Christina Thorholm, Radikale Venstre 
Lars Arne Christensen, Det Konservative Folkeparti
Lise Müller, SF
Mai Villadsen, Enhedslisten
Marlene Harpsøe, DF
Martin Rask Olsen og Britta G. Kristensen, Kristendemokraterne
Nick Hækkerup, Socialdemokraterne
Steffen Sjørslev, Liberal Alliance
Søren Solfeldt, Klaus Riskjær Pedersens parti
Theresa Scavenius, Alternativet
Nye Borgerlige (vi afventer kandidaten)

Stram kurs har meldt afbud.

Debat og fællesspisning
I dagens anledning opdeles biblioteket i tre zoner, hvor folketingskandidaterne og publikum vil diskutere klima/miljøvelfærd/sundhed og flygtninge/integration. Imellem debatterne er der planlagt en stor fællesspisning, hvor såvel kandidater som publikum kan drøfte politik og lære hinanden bedre at kende under uformelle forhold.

Partiforeningerne opstiller også små boder på biblioteket, hvor det bliver muligt at stille yderligere spørgsmål om partiernes politik.

Arrangementet starter kl. 16.00, hvor publikum kan besøge partiernes boder. Kl. 17.00-17.45 finder den første debatrunde sted, kl. 17.45-19.15 er der fællesspisning for alle, og kl. 19.15-20.00 finder den anden debatrunde sted.