E-bøger: 3 skønne Karen Thisted udgivelser, du ikke må gå glip af

Karen Thisted, journalist og forfatter og en af vor tids mest farverige kvinder, døde for nylig i en alder af 73 år.

Hun har udgivet en lang række bøger, og vi anbefaler her 3 titler, som du lige nu kan finde på e-Reolen enten som ebog eller lydbog.

 1. "Hvis jeg døde nu døde jeg lykkelig" (2015). Karen Thisteds (f. 1946) erindringer er opdelt i 6 kapitler, der rummer nogle af livets store elementer, fx døden, kærligheden og alderdommen.
  Du kan læse den som ebog eller høre den som lydbog på e-Reolen.
   
 2. "Det skal mærkes, at vi lever" (2013) - en samtalebog mellem Benny Andersen (f. 1929) og Johannes Møllehave (f. 1937), der begge mistede deres livs kærlighed efter mange års ægteskab, om livet og dets øjeblikke af glæde, forelskelse og sorg, og om digtekunsten, H.C. Andersen og Søren Kierkegaard. Hver samtale tager udgangspunkt i et digt af Benny Andersen.
  Du kan høre den som lydbog på e-Reolen.
   
 3. "Bryster skal hoppe når man hikker" (2019) - en samtalebog med Hella Joof. Igennem 4 dage mødes Hella Joof (f. 1962) og Karen Thisted (f. 1946) privat for at samtale om emner som at være datter, mor, kone og kendt. Indeholder anekdoter om at blive ældre, om at være en pinlig mor, om at få pengene til at slå til, om racisme og om at finde kærligheden.Du kan læse den som ebog eller lytte til den på lydbog på e-Reolen.

Du finder alle eReolens tilgængelige Karen Thisted-udgivelser ved at gå til eReolen lige her! Læs mere om adgang til eReolen på vores side om eReolen her.

Hvil i fred, Karen Thisted.