Holdet bag torsdagscafeen: Fra venstre: Jakob Poulsen, Kirsten Bjerregaard og Per Lauritzen.
bibliotekarer

Din stemme efterlyses!

04.09.21
Er du i en forening, har en spændende hobby eller en særlig interesse, som du ønsker at formidle ud til et nysgerrigt publikum? Så vil gruppen bag Hillerød Bibliotekernes Torsdagscafé gerne høre fra dig. Vi efterlyser nemlig emner til oplæg i sæsonen 2022.

Torsdagscaféen er Hillerød Bibliotekernes folkeoplysende talerstol for alle slags emner og interesser. Eksempler på tidligere afholdte foredrag har været om biavl, vulkaner, mad-prepping, dansk sprogbrug, hundetræning, ufoer, racekatte, Olsen Banden.

Torsdagscaféen afholdes hver den sidste torsdag i måneden i perioden januar til april samt september til november, kl. 16-17. Publikum er bibliotekets gæster, som du eller  din forening kan møde i øjenhøjde. Vi sørger for at sætte stole og have lyd, projektor og lærred parat samt står for kaffe og lidt sødt under dit foredrag.

Så hvis du mener, at din forening eller din interesse har noget at sige andre mennesker, vil gruppen bag Torsdagscaféen meget gerne høre fra dig. Send en mail til bibliotek@hillerod.dk og skriv i emnefeltet ”Torsdagscafé”. Vi kigger på alle forslag og vurderer, om de ligger indenfor Torsdagscaféens rammer. Alle får svar.