Bibliotekar ved computer

Brug dit digitale bibliotek

09.10.20
Mens det fysiske voksenbibliotek holder lukket, kan du benytte Hillerød Bibliotekernes mange digitale tilbud

Frit valg på de digitale hylder

Hillerød Bibliotekerne giver dig adgang til et masser af gode læseoplevelser, film og musik med vores licenser. Med få klik kan du udforske og finde inspiration til din næste læse-, film- eller musikoplevelse. Gå på opdagelse i mulighederne på vores hjemmeside: www.hilbib.dk/digitalt, hvor du også kan finde ud af, hvordan du bruger tjenesterne.

Licenser lige ved hånden

Licenserne er ganske gratis at bruge, det kræver blot at du er oprettet som låner og har adgang til en smartphone, tablet eller pc. Her er et par eksempler på, hvad du kan låne og downloade på vores digitale hylder...

E-bøger til at læse og lytte til

Klik ind på e-Reolen for at læse e-bøger, du enten kan læse på din pc, smartphone eller tablet. E-reolen tilbyder også lydbøger. 

Masser af tidsskrifter

Hyg dig med over 350 tidsskrifter i vores tidsskriftslicens RB Digital. Her kan du downloade og læse magasiner på fx din tablet, og samtidig tegne gratis abonnement, så du altid er sikker på at få det nyeste nummer. Primært engelsksprogede blade. Du kan også bruge tidsskriftslicensen Pressreader.

Film og musik

Bibliotekernes streamingtjeneste, Filmstriben, er absolut et besøg værd, hvis du gerne vil se kvalitetsfilm og serier.

Der er klassiske koncerter, operaer, balleter og masterclass i vente fra verdens største operahuse med Medici.tv. Er du mere til rockkoncerter og dokumentarer om den rytmiske musiks største ikoner, så prøv licensen Qello Concerts by Stingray.