Online streaming

Underholdning for børn - online

Der er masser af underholdning at hente for børn online, især lige nu hvor verden ser lidt anderledes ud, på grund af coronavirussen. Vi har fundet 3 gode online steder, hvor der både er mulighed for at få en lille historietime, læse en god bog, og livestreame en teaterforestilling.

Nordisk Mytologi
Vikingeentusiast Jim Lyngvild livestreamer om nordisk mytologi fra sin officielle facebook profil

Her vil Jim Lyngvild give lidt historieundervisning om nordisk mytologi for både børn og voksne. Jim læser op af Nordiske Guder og Helte af Niels Saxtorph, og vil indimellem bryde ind og komme med indskudte sætninger for, at forklare hvad nogle af tingene betyder.

Få en god historie læst højt, og bliv klogere på den nordiske mytologi

GratisBørnebøger.dk
Bag læsekampagnen GratisBørneBøger står syv af landets sejeste børnebogsforfattere, der tilsammen har skrevet godt 400 titler. GratisBørneBøger holder åbent, når skolerne er lukkede i ferierne, og det gør de også lige nu, mens verden er vendt lidt på hovedet, pga. coronavirussen. Så mangler dine børn inspiration til spændende læsning er GratisBørneBøger et rigtigt god sted at fordybe sig i en god bog.

Her kan I også møde forfatterne, tilmelde jer nyhedsbrevet og få adgang til en gratis e-bog hver måned, og følge med på bloggen.

Pas på hinanden og læs en god bog

Live stream: Lille Frø

Ta’ en tur i teatret med børnene… hjemme fra sofaen!
Forestillingen Lille Frø af teater Fantast skulle have spillet på Teatret Zeppelin i denne uge, men er aflyst pga. faren for coronasmitte. Teater Fantast vil derfor i samarbejde med CPHLive livestreame forestillingen og spille for en tom sal på Teater Zeppelin, så smittespredning undgås. Men det vil forhåbentlig lykkes at sprede lidt glæde i stedet.

Lille Frø er en forestilling for 4-8 årige samt deres familie. Den er baseret på den populære bog af samme navn af Jakob Martin Strid.

Forestillingen live-streames lørdag 21.marts kl.12.30
Streamingen vil være gratis og tilgængelig for alle.

Rigtig god oplevelse!