Torsdagsfilmklub – skal du med?

Er du lige så vild med at se film som vi er? Så kom og vær med i Torsdagsfilmklubben, hvor vi i vores helt egen hjemmebiograf Stemningen blænder op for en række fantastiske film baseret på de bedste børne- og ungdomsbøger!

Og så har vi også sørget for, at du kan få masser af god inspiration til flere gode bøger, der er blevet filmatiserede med hjem.  Og så er der naturligvis ingen film uden popcorn, sodavand og masser af hygge!  

Vi har også lige været i filmarkivet og fundet 3 magiske film til dig, mens du venter

Percy Jackson og lyntyven af Rick Riordan
Percy Jackson og Lyntyven er en hæsblæsende action fantasyfilm af Rick Riordan. Percy Jackson er en ordblind dreng med ADHD, der ikke har det nemt i skolen. Men i virkeligheden er Percy søn af havguden Poseidon, og da han uretmæssigt bliver beskyldt for at have stjålet Zeus’ lynkile, bliver det starten på en magisk og farefyldt rejse gennem USA og Gudernes verden.

Skammerens datter af Lene Kaaberbøl
Dina er datter af Melussina, også kendt som Skammeren. Dina har arvet sin mors evne til at skamme; at se mennesker i øjnene og se deres skam. Da Dinas mor bliver kaldt til hoffet for at opklare et brutalt mord, med tronfølgeren som hovedmistænkt, bliver Dina snart indblandet i en konflikt mellem den gode prins Nicodemus og hans stedbror Drakan, der udspringer af den sidste drageorden.

Det gyldne kompas af Philip Pullman
Forældreløse Lyra bor i Oxford på Jordan Kollegiet, sammen med hendes onkel professor Lord Asriel, og daimon Pantalaimon – Lyras sjæleven, hvori en del af hendes sjæl lever. Historien udspiller sig i et parallelt univers, styret af Magisterium, der truer med at overtage hele verden. Da Lyras bedste ven Roger bliver kidnappet, rejser hun langt mod nord, for, med hjælp fra panserbjørnen Lorek Byrnison, at redde sin ven og blive genforenet med sin onkel.

Percy Jackson og lyntyven
Percy Jackson og lyntyven