Foto: Turbine Forlaget
Foto: Turbine Forlaget

Synes din datter også, at du er vildt pinlig?!

25.10.17
Hvis du som mor læser dette, så er det selvfølgelig fjernt fra din virkelighed – for denne bog handler nemlig om, hvad teenagepigen Stella kan stille op med sin frygteligt pinlige mor.

Giv alligevel bogen en chance, hvis du har en datter i alderen 11 – 14 år, som gerne vil have forslag til gode bøger. Bogen er nemlig både underholdende, sjov, seriøs og super god!

Stella ser ikke andre udveje end at prøve at lave sin mor om! Hun forsøger at involvere brødrene Palli på 16 og Siggi på 6, men de er ikke helt enige med Stella i, at mor har forandret sig og er blevet så ganske forfærdelig.

Det gør heller ikke sagen bedre, at Stellas veninder er begyndt at opføre sig underligt, og for at det ikke skal være løgn, er det begyndt at blive lidt pinligt, at Stellas bedste ven, Bjørn, sidder i kørestol.

Heldigvis er Stella ikke sådan at slå ud, og når verden omkring hende forandrer sig, træder hun i karakter og kæmper for at få verden på ret køl igen!

Bogen er konsekvent skrevet fra Stellas synsvinkel, og man er som læser nysgerrig efter at få opklaret for eksempel, hvorfor veninderne lyver for hende. Og hvad er det egentlig med Stella? Det afsløres først til allersidst i bogen. Man er fuldstændig inde i teenagehjernen og ser gennem Stella, hvor besværligt – og samtidigt hylende grinagtigt – alting er. Og så er der samtidigt et par fordomme, man som læser kommer til at tage stilling til.

Materialer