Mine elskede marsvin

Små dyr med stor charme

Jeg er for nylig blevet en del af det glade marsvinefolk, og har fået to små madører af et par fantastiske marsvin ind i mit liv; Arthur og Louis. Nu genlyder min lejlighed dagligt af de hyggeligste muttelyde, små trippende fødder, når marsvinene springer omkring på gulvet, og “popcorner”, og tilfredse pludrelyde, når vi har en hyggestund i sofaen, hvorfra Arthur overskuer verden fra sin faste plads på min skulder, mens Louis gerne ligger og putter sig på min arm.

Små dyr kræver stor pleje, og derfor har jeg naturligvis også kastet mig over al bibliotekets litteratur om marsvin, for at kunne give Arthur og Louis den bedste pleje og pasning. Og det var også her jeg faldt over dyrlægen og marsvineeksperten Mette Lybek Rueløkkes bog Mine elskede marsvin.

Mine elskede marsvin henvender sig til alle, børn og voksne, og jer som familie, som gerne vil vide mere om marsvin, hvadenten I allerede har marsvin, eller overvejer at få dem.

Marsvin er de dejligste kæledyr. De har et blidt og venligt væsen, er selskabelige og nysgerrige, og de taler livligt, både med hinanden og med jer. Marsvin kan give jer de største glæder, hvis I er gode ejere og passere. Deres livskvalitet afhænger af jer.

I bogen kan I lære hvordan I giver jeres marsvin et godt, sundt og spændende liv. Bogen er spækket med den nyeste viden og dejlige billeder. Tips, teknikker vist skridt-for-skridt og gode tjeklister gør bogen til en praktisk og anvendelig guide til alle fans af marsvin.  

Bogen er dedikeret til den store skare af marsvinefans, der med hjertet kan sige: “Jeg elsker marsvin”

Bogforside: Mine elskede marsvin
Forlag: TiKo Media
Af Anonym (ikke efterprøvet)
22.02.19