Nyhedsbrev for skolestart-familier

Leg i naturen, tips til skolestartere, eller de allerbedste historier…

Har du børn i alderen 5-7 år? Og vil du gerne holdes opdateret omkring, hvad der sker på Børnebiblioteket for dit barn og din familie? Og alle de andre vigtige ting, der handler om børn? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for Skolestart-familier, og få hver måned masser af viden og inspiration til livet med skolestart-børn direkte i din indbakke.

Vi skriver om alle de spændende tilbud vi i årets løb byder på her i Børnebiblioteket, og holder dig orienteret omkring de nyeste nyheder, de bedste arrangementer, og de sjoveste aktiviteter.

Her kan du også læse om alle de gode, sjove, udfordrende og svære ting, livet med et skolestart-barn kan være, og få mere viden om bl.a. udvikling, leg, læring og sprog, børnelitteratur, og det gode børneliv, ligesom du kan finde inspiration til jeres familieliv i de gode historier, kreative sysler og underholdende aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrevet til dig og din familie den sidste mandag i hver måned

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet lige her 

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen, ved at sende en mail med dit navn til Børnebibliotekar Henriette Mejdahl Jeppesen: hmje@hillerod.dk