Udklædte frivillige fra Troopers for Charity foran Hillerød Bibliotek

Hillerød Bibliotek invaderet af tropper fra fjern galakse

I lørdags var stemningen elektrisk på Hillerød Bibliotek, da Darth Vader, Princess Leia og resten af slænget fra Star Wars-universet indtog børnebiblioteket og delte autografer og high fives ud til fremmødte fans.

Over 15 udklædte frivillige fra foreningen Troopers for Charity gav både børn og voksne et smil på læben, da de i lørdags besøgte Hillerød Bibliotek.

Besøget var arrangeret i anledning af børnebibliotekets aktuelle udstilling om rummet, som de frivillige fra Troopers for Charity tog til helt nye højder. Flere end 60 personer – både små og store – var mødt op på biblioteket for at hilse på de mange flotte udklædte karakterer fra Star Wars, og flere børn ankom selv i flotte udklædninger i dagens anledning.

”Det gav vores rumudstilling en helt ny dimension, og det bragte rummet tættere på, da karakterer fra Star Wars gik rundt blandt os på biblioteket. Troopers for Charity kom for at give de fremmødte en god oplevelse, og det gjorde de til fulde. Det var rørende”, siger Julie Rosendahl Jensen, børnebibliotekar på Hillerød Bibliotek.

Michael Eihilt er frivillig og bestyrelsesmedlem i Troopers for Charity, og han var imponeret over det flotte fremmøde:

”Hold nu op for en fed oplevelse. Vi havde slet ikke forventet så stort et publikum, vi var alle ret overraskede over det store fremmøde.”

Rumudstillingen på Hillerød Bibliotekerne er lånt af Allerød Bibliotekerne og kan opleves frem til den 21. august.