Har I læst alle Vitello bøgerne, eller Villads fra Valby?

Så har vi her samlet en række gode forslag til sjove og hyggelige højtlæsningsbøger om livet for 5-8 årige

Vi har lige fået to helt nye bøger af Josefine Sundström i serien Saga på eventyr:

I Trampoliner, svømning og en forsvunden tigermis leder Saga og Samir efter naboens kat, springer lidt for vildt i trampolin og Saga skal passes alene af morfar for første gang.

I Saga på eventyr - søskendesavn, kampgejst og en gensidig rokketand bliver Saga syg på sin fødselsdag, bliver væk i stormagasinet og så giver naboens kat Tigermis Saga en fantastisk overraskelse.

I kan også læse den sjove serie om Tiberius Tudefjæs, af Renée Toft Simonsen. Første bind i serien hedder Tiberius Tudefjæs stikker en løgn.

Heldigt, at vi findes!: 11 historier om Totterne af Håkan Jaensson er anden sjov, helt ny bog, som handler om tvillingerne Tim og Tom, der kommer til at lave ulykker, men altid ender med at redde kastanjerne ud af ilden.

Bøgerne om Magda er en anden ny, sjov serie, af Anne Sofie Hammer, som har skrevet den populære serie om Villads fra Valby. Første bind hedder Hjemme hos mor får jeg altid sushi

Chris Higgins fra England har skrevet en hyggelig og sjov serie, der starter med Min finurlige familie. Læs om alle Fridas oplevelser i den kaotiske men dejlige familie

Endelig vil jeg også anbefale den sjove bog Vilde Wilma. Wilma er 6 år, og hun finder sig ikke i hvad som helst. Bare spørg hendes far. Læs historierne om dengang hun var i svømmehallen, på telttur, og da hendes far finder en kæreste. Bogen er skrevet af den norske forfatter og skuespiller Andrea Bræin Hovig.  

 

Forsidebillede af Vitello: Pressebillede fra Aalborg Teater, Vitello