FUGL, FRØ eller FISK - Hvem vinder?

BØRNEVÆRKSTEDET åbner 2022 med et tema, hvor I kan lave tre forskellige spil, så I kan konkurrere med hinanden derhjemme, vennerne i skolen eller børnehaven eller måske bare med nogen, I møder på biblioteket.

Der kan konkurreres i kapløb under overskriften FUGL. Her kan I lave de orme, som fuglene spiser. Og med et sugerør kan I få dem til at pile henover bordet eller gulvet. Så kan I lege, at de flygter fra den sultne fugl – og se, hvem der kommer først.

I kan også gå med FRØ, hvor I skal lave frøer af toiletruller. Og frøen har en laaaaang tunge, som den prøver at fange en flue med. Hvem kan fange fluen først? Eller flest gange på 2 minutter?

Og til sidst, så er der FISK, som byder på et klassisk fiskespil. Her skal I bruge jeres fiskestang og forsøge enten af få flest fisk på krogen, eller måske den fisk, der gemmer på et bestemt bogstav eller tal.

Vi vil ønske jer et rigtig godt nytår, et stort og dejligt velkommen tilbage i BØRNEVÆRKSTEDET, samt ikke mindst: God jagt og fornøjelse, når I skal lave dyrene og konkurrere med dem.

Materialer