Den nye elefantunge i Zoo
Foto: Københavns Zoologiske Have

Et elefantastisk sammentræf

Filmglade børn på Hillerød Bibliotek nød fortryllende film om flyvende elefantunge, alt imens en vaskeægte elefantunge kom til verden i København Zoo.

I gårsdagens Torsdagsfilmklub trådte 8 nysgerrige børn og en børnebibliotekar ind gennem porten til verdens meste kendte og fortryllende cirkus. Her blev de mødt af den stærkeste mand, en ægte havfrue, en magisk tryllekunstner, og små hvide akrobatmus. Og sidst, men ikke mindst, smed børnene en fjer op i luften, og fløj hvirvlende igennem luften sammen med verdens sødeste lille flyvende elefant!

Alt imens det dryssede med stjernestøv ned over de 9 biografgængere i den mest fantastiske og rørende luftsusende filmoplevelse, kulminerede 22 måneders ventetid hos den 22-årige hunelefant Surin i Københavns Zoologiske Have, da hun samme torsdag aften klokken lidt over 21, bragte en lille og velskabt babyelefant til verden.

Et magisk lille lykketræf, og vi ønsker samtidig et hjerteligt tillykke med den lille ny her fra Børnebiblioteket, og håber, at det lille smukke væsen får et eventyrligt liv!

I kan møde os i Torsdagsfilmklubben igen, næste gang d. 5.november, når vi drager ind i en eventyrlig verden befolket af små nuttede væsener, med utrolige evner, hvor en lille, blød, gul og enormt nuttet detektiv indtager hovedrollen! Pika-pika! Læs mere om tilmelding til Torsdagsfilmklubben her.