En usandsynlig helt

30.09.16
Kenneth Bøgh Andersens hjerne er fuld af fantastiske og velfortalte historier, og hvis du eller familiens yngre medlemmer ikke allerede kender Antboy, så må tiden være inde!

Lille, uanselige Pelle Nørhmann - lidt for rund og lidt for glad pandekager med nutella - er skolegårdens mobbeoffer nummer ét, og Terror-Tvillingerne gør dagligt hans liv til et levende helvede.

Alt dette vendes op og ned, da Pelle en dag bliver bidt af en ganske speciel tissemyre. Han opdager at tissemyrens bid har givet ham superkræfter, som dog er afhængige af at han får rigelige mængder sukker. Pelle skaber sig en superhelteidentitet i form af Antboy, syr sig en superheltedragt og  finder et hemmeligt skjulested, Myretuen. 

Livet som superhelt viser sig dog at være langt langt mere farefuldt - og besværligt! - end Pelle havde troet, og snart kæmper han med at redde dagen på alle tænkelige måder, samtidig med at holde sin hemmelige identite skjult for den søde Ida, som Pelle er håbløst forelsket i.  

Seks supersjove og superspændende bøger er det blevet til i serien om superhelten, Antboy, samt 3 vilde og flotte film. Og så kan vi også glæde os til en animeret tv-serie, som for tiden er undervejs. Kenneth Bøgh Andersen er en spændingens og humorens mester, og hans bøger er til en hver tid en læseoplevelse for sig. 

Materialer