Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com

Edward og Bella i stemningsfuld streg

Af Anonym (ikke efterprøvet)
29.02.16
Teenageren Bella flytter til den grå og regnfulde by Forks, for at bo hos sin far. Her møder hun snart den smukke og mystiske Edward. De drages mod hinanden, men har Edward mon noget med de lokale vampyrmyter at gøre?

Twilight er blevet kaldt "den største love story siden Titanic". Et actionfyldt møde mellem to vidt forskellige verdener: en almindelig, amerikansk high school-pige og en klan af sofistikerede vampyrer, der har levet fredeligt iblandt os - indtil nu.

Og har du ikke fået nok af alletiders mest romantiske paranormale saga, der har fået stor international succes, i både bog- og filmisk form, og tusindvis af teenagehjerter verden over, til at banke lidt hurtigere, så er her godt nyt; du kan nemlig også læse 1 og 2 del af første bind i serien, i en graphic novel udgave.

Det er den koreanske kunstner Young Kim, i samarbejde med bogens forfatter, Stephanie Meyer, der har genskabt historien i en smuk illustreret tegneserieudgave. Young Kim gør i sit udtryk brug af en tegneteknik, der i stil minder om manga serierne, ligesom hendes brug af sort/hvide skygger, forholdsvis få farver og en lettere romantiserende tegnestil spiller perfekt sammen.

En unik tegneserieudgave, der fanger dig ind med sine smukke og intense billeder, med et dramatisk dystert twist, og den på én gang både rå og romantiske stemning.

Materialer