Det ”gode, gamle” BØRNEVÆRKSTEDET er tilbage!

Nu må I sætte jer, nørkle med materialerne, producere de skønne kreating og bare ganske enkelt hygge sig i BØRNEVÆRKSTEDET igen.

Og vi har sådan glædet os. Ikke at det ikke har været hyggeligt med poser, man har kunnet tage med sig hjem. Eller at det ikke har været hyggeligt med online-krea-print-selv-idéerne, som corona kastede af sig. Men der er nu ikke noget så dejligt som at stille en masse materialer frem, og så se jer sætte jer ned og hygge med at lave de mange ting, vi har fundet på.

Første tema hedder ganske enkelt: PAPIR.

Papir er et skønt materiale. Vi bruger alle papir dagligt. Vi læser måske en bog eller avis. De er lavet ud af papir. Vi skriver måske en huskeliste eller sød besked til vores kæreste, som vi lige smider på bordet. Her er en lille lap papir genial. Vi pakker gaver ind i det, når vi ikke vil afsløre dét, der er indeni med det samme. Vi tørrer os i rø… nå nej, over panden med papir, hvis vi har fået det for varmt.

Papir er skønt og man kan så meget med det. Så i BØRNEVÆRKSTEDET vil I fra den 9. august til uge 42 kunne lave blomster af papir. Vi starter med nogle meget enkle, men superfine blomster, som alle kan være med til at lave. Og i løbet af sensommeren – og helt indtil efterårsferien, udvider vi løbende vores papirtema med andre skønne papirkreationer.

Vi glæder os :)

Materialer