Delfinen jubler: Alle vennerne er tilbage

Mysteriet om de forsvundne dyr på Hillerød Bibliotek endte lykkeligt. Efter at have efterlyst dem vidt og bredt er de endelig vendt retur. Til stor glæde for den lille, ensomme delfin og børnene på Hillerød Bibliotek

Siden mandag har personalet og den lille, ensomme delfin på Hillerød Bibliotek været meget triste. 

Skæbnen for de cirka 30 dyr, der enten var undsluppet eller kidnappet, var nemlig uvis. 

Men torsdag klokken 11.38 kom forløsningen, da vores bibliotekar Naja pludselig så et par dinosaur-fødder stikke ud under et tæppe. Hun undrede sig, da det var et af de steder, hun allerede havde kigget efter dyrene i den omfattende eftersøgning. Men da hun trak tæppet til side lå dinosaurussen der sammen med flere af alle de andre savnede dyr.

Gladest af alle

Inde i Hilberts hule fandt Naja resten af dyrene, der var lige, hvor de hører hjemme og har det allerbedst. Nemlig i hænderne på en af vores små gæster. Glæden var tydelig hos Lasse Tolbod, der legede lystigt med de fine dyr. Gladest af alle var dog den lille delfin, der slog en tårevæddet, tredobbelt saltomortale, da den så sine venner igen. 

 

Nu afventer et større efterforskningsarbejde for at afklare, hvor dyrene har været. Om mysteriet nogensinde bliver løst ved vi ikke, men i sidste ende er det vigtigste også, at dyrene er tilbage, hvor de hører hjemme.