Bliv charmeret af Freddy med den besværlige familie

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.03.16
"Dyr med pels - og uden" - en titel der vækker ens opmærksomhed. Og det er der god grund til!

Hanne Kvist - som ikke skriver meget; men til gengæld skriver godt! - har lavet denne aldeles dejlige bog om Freddy med den evigt omkringflyttende mor. Hver gang Mor får en ny kæreste, må de flytte, så Freddy når aldrig rigtigt at falde til. 

Denne gang har han være så uforsigtig at få sig en ven - Eskild - og de har lavet en dyreklub. De vil nemlig begge gerne have et dyr, men Freddys mor påstår, at hun er allergisk overfor dyrepels........

En dag høre Freddy, at Mor råber af kæresten, og hun smider hans ting ud af vinduet. Så ved Freddy godt, at det snart er tid at til flytte igen, og det er jo ikke så godt, når han nu har en ven og en klub. 

Der sker flere dramatiske ting i bogen, og midt i den er handlingen fortalt i en tegneserie, da Freddy stikker af fra en fælles familieudflugt med IKEA-trailer.

Det er en fin og indforstået fortælling i børnehøjde , og trods det lidt alvorlige emne er den fuld af humor. Den fortjener at blive læst og læst højt i alle familier, der kan lide at lære nye bogvenner at kende. 

Materialer