180 børn til Levende Julekalender på Hillerød Bibliotek

I dag kom julehyggen til Hillerød Bibliotek, da 180 børn fra institutioner i Hillerød fik læst en julehistorie af Nissekorpset

Jul i Hillerød er lig med ”Den Levende Julekalender. Hver dag i december kan voksne og børn deltage i julekalenderen, hvor skuespillere fra Mastodonterne er klædt ud som Nissekorpset, der hver dag drager ud i byen for at finde dagens forsvundne nisse.

I dag tyvstartede 180 børn fra institutioner i Hillerød, da de fik læst en historie højt af Nissekorpset, på biblioteket.

- Vi har et særligt fokus og ansvar i forhold til børns læselyst, og derfor er vi altid glade, når biblioteket er fyldt med så mange børn, siger bibliotekschef Stine Have og tilføjer:

- Samtidig er det en fornøjelse, at vi kan være en del af en rigtig fin Hillerødtradition.

Hvis du vil med ud og finde de forsvundne nisser i december, så mødes børn og nisser mødes altid ved den gamle Julemølle på Torvet og følges hen til dagens låge, der som regel er en af butikkerne i byen. Hvis lågen ligger uden for bymidten, kan man køre derud i den lille brandbil med nisserne eller mødes med dem på stedet.

Nissekorpset drager på nissejagt alle hverdage i december kl. 17.00 og kl.11.00 i weekenderne.