Det er aldrig for sent

Roser, Ghita, roser, Torben

01.09.17
Ghita Nørby stråler i sit farverige tøj og ser os i øjnene med et fast blik på forsiden af bogen: Det er aldrig for sent.

Sammen har skuespilleren Ghita Nørby og ”rosomanen” Torben Thim forfattet en samtalebog om roser, haver, storm og livslyst. Udgangspunktet har været den ødelæggelse og genopbygning af Ghita Nørbys have efter stormen Bodil, som krævede en hel masse omplantning og omtænkning.

Torben Thim og Ghita Nørby er gamle venner, som er mødtes over deres fælles passion for roser. Men derudover deler vennerne også tanker og meninger om kunst, kultur, filosofi, natur, historie og meget andet. Ikke mindst under arbejdet med at anlægge Ghitas nye have.

At anlægge en ny have forholdsvis sent i livet er en udfordring på mange felter. Haven kan have mange betydninger og kan også ses som et symbol for andre af livets vigtige aspekter. I hvert fald er den centrum for denne bog, som fører os vidt omkring undervejs, guidet personligt og rundhåndet af Ghita og Torben.

Mød disse to store personligheder i samtale på Ordet Er Løs, Hillerød Litteraturfestival d. 7. oktober lige hér på Hillerød Bibliotek! Det sker på Vandrehallens scene kl. 18:15-19:15.

Køb din billet her

Materialer
Reservér
  • Bog

Det er aldrig for sent

Af Ghita Nørby, Torben Thim (2015)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Alle tiders Ghita

(2014)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Ghita : en biografi

Af Lea Korsgaard (2011)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Ghitas roser : smil til dit skvalderkål

Af Ghita Nørby, Torben Thim (2011)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Mine egne veje : Ghita Nørby i samtale med Niels Birger Wamberg

Af Ghita Nørby (2005)
Læs mere