Når gyset, sorgen eller kærligheden kryber ind...

04.08.17
SMS-litteratur har en ganske særlig evne til at blive utrolig nærværende, og formatet insisterer på din opmærksomhed.

Derfor bliver disse kompakte fortællinger en helt speciel læseoplevelse, til tider noget næsten intimt, alt efter hvilken historie du gennemlever. Fortællingen tikker ind på din mobil på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, og pludselig står du midt i vasketøjet eller i køen i supermarkedet, og gyser, får hjerteknugen eller griner.

Hytten var en af disse fortællinger, der krøb ind i min hverdag, og i korte glimt hvirvlede mig ind i en grum og væmmelig historie, sat i de svenske skove.

Er du ikke til historier, der løber dig koldt ned ad ryggen, kan jeg også anbefale SMS-novellen Mor, der efter mange ganske intime beskeder, efterlod mig med våde øjne og ondt i hjertet. En smuk og rørende fortælling om sorg og om mor-datter-forholdet.

Sidst kan også nævnes den barske og hjerteskærende fortælling om Christina, Jeg er her ikke mere, som du kan læse en længere anbefaling af her.

SMS-Press er forlaget der udgiver et væld af fantastisk SMS-litteratur, og gennem Hillerød Bibliotekerne har du adgang til at læse løs!

God fornøjelse!