Letvægtsrejsebøger til ferien

Skal du have din tablet eller smartphone med på ferie? Så er det oplagt spare lidt plads i kufferten, og lade papirrejseføreren ligge derhjemme - få i stedet din inspiration til rejsen som e-bog!

eReolen finder du Politikens Turen går til-rejsebøger som e-bøger, der kan guide dig til næsten 100 forskellige destinationer. Turen går til skal du blot reservere, så kan du downloade dem til din eReolen app og tage dem med på rejsen.

På eReolen finder du også andre spændende rejseførere, blandt andet Lonely Planets Oplev-serie og deres Pocket-serie, begge på dansk og begge tilgængelige hele tiden - et godt tip, hvis du alle papirudgaver om din feriedestination er udlånt fra bibliotekets hylder. Se hele udvalget af eReolens rejsebøger lige her!

Er du til rejsebøger på engelsk, er eReolen Global det perfekte valg. Her finder du et stort udvalg af Lonely Planets flotte og grundige rejsebøger, som er alle tilgængelige som e-bøger uden reservation. Se hele udvalget lige her!

At rejse kan også betyde at tilegne sig et nyt sprog. Er du nysgerrig på at lære din feriedestinations modersmål, er der hjælp at hente på Mango Languages. Her kan du tage sprogkurser nemt og overskueligt, både via PC eller i lommeformat med app'en Mango Languages. 

Lonely Planet Japan
Lonely Planet Japan
14.06.19