KGL EXTRA
Det Kongelige Teater

KGL EXTRA

Det digitale Kongelige Teater - se storslåede forestillinger, klik ind bag kulisserne og opdag xtra meget andet indhold. I en lukket tid, åbner Det Kongelige Teater op, og giver os digital adgang til kunsten hjemme i stuerne - både for børn og voksne.

KGL XTRA kan du streame udvalgte forestillinger helt gratis, og der bliver løbende udgivet nye forestillinger. Du kan også komme helt tæt på teatrets mange medarbejdere, som viser, hvad de arbejder med derhjemme, indtil de igen kan komme på arbejde.

Det Kongelige Teater åbner også op for, at du kan bidrage med jeres forslag eller idéer, til noget du gerne vil se i denne udsædvanlige tid, hvor der mere end nogensinde er brug for den ro, refleksion og inspiration kunsten kan give - f.eks. musik, historier, sange eller danse, som du kan synge med på og bevæge dig til derhjemme - alene eller sammen med familien.

Send en mail til xtra@kglteater.dk 

3 smukke og tankevækkende forestillinger 

Karantæne 
Torsdag 12. marts 2020: Corona har ramt Europa, og Danmark lukkes ned. En familie bestående af tre voksne børn og deres forældre samles over videochat, fordi de ikke kan mødes i virkeligheden. Se onlineforestillingen om fem liv i karantæne her. 

Romeo og Julie 
Et af de mest elskede værker i ballettens repetoire. William Shakespeares klassiske historie om det unge forelskede par, der kun kan blive forenet i døden. Oplev den smukke ballet her

Højskolesangbogen
Højskolesangbogen er en hyldest til, hvordan vi via vores fælles musikarv netop kan fejre de gode tider og især stå sammen i de svære. Se den næsten alt for relevante fortælling om at søge fælleskabet i de svære tider her. 
 

KGL EXTRA for børn
Det Kongelige Teater har skabt et Xtra spændende virtuelt oplevelsesunivers for børn. Her kan du streame forestillinger, og sammen med dine børn synge med på sjove sange, og få bevæget kroppen sammen med teatrets kunstnere og deres børn. Følg med på siden, der kommer løbende nye oplevelser for børn.

3 fantasifulde og lærerige oplevelser 

De glemte børn
På en helt almindelig dag danser en helt almindelig pige ballet foran sit spejl, men pludselig ser hun noget, som ikke er helt almindeligt. Bag spejlet gemmer sig en forhekset underverden af spøgelser, slemme katte og den onde frøken Mester. Oplev en anden verden bag spejlet her 

Alice i eventyrland
Hop med Alice ned i kaninhullet, og bliv tryllet ind i en vidunderlig fortælling om en ung piges rejse ind i fantasien.  Hop ned i forestillingen her

Træn med Tim og Milo
Tim er balletdanser og han viser sammen med sin søn Milo, hvordan I kan træne derhjemme. Træn med her