Ingeborg anbefaler: Fire fede lyspunkter i november

Mærk mundvandet dryppe, stil din nysgerrighed med en arkitekt-kendis, få idéer til efterårshåndarbejder eller kom et skridt nærmere på New Yorkerne. Alt sammen helt uden at tage mundbindet på, og bevæge dig ned på biblioteket. Der er nemlig adgang til mange timers underholdning hjemme fra din egen stue.

Har du for meget tid i sofaen og vil du gerne have et alternativ til streamingserierne? Jeg har taget en tur på RB Digital Magazines og vil nævne nogle personlige highlights.

RB Digital Magazines kan bruges både på computer, tablet og smartphone. På tablet og smartphone har den sin egen app, og særligt på tablet fungerer formatet super godt og nemt. Tryk på luppen, og du får mulighed for at vælge kategorier.

Jeg bliver altid inspireret af at kigge på madopskrifter, og RB Digital Magazines har blandt sine få dansksprogede tilbud magasinet Spis Bedre. Mums! I novembernummeret er der så småt taget hul på julen, men heldigvis også på hverdagsmad. Masser af opslag som får min mave til at knurre.

Under kategorien Architecture blev jeg fanget af forsiden på nyeste novembernummer af amerikanske AD, Architectural Digest, nemlig stjernearkitekten Bjarke Ingels, som posserer på dækket af sin og hustruens husbåd – færge! – i Københavns havn. Jeg skynder mig at downloade magasinet og kan et øjeblik efter se, hvordan et celebert arkitektægtepar har indrettet en gammel udtjent færge, så det ligner, ja - mindst en million.

Skal du have gang i noget kreativt med garn i dette vinterhalvår, kunne det godt være noget fra ligeledes amerikanske Interweave Crochet, som i deres augustnummer, de udkommer fire gange årligt, har flere fine efterårs/vinter opskrifter på sjaler og tøjdyr. Du finder flere håndarbejdsmagasiner under Crafts-kategorien.

Til sidst kan jeg få trang til at mærke stemningen i New York, og den tror jeg, at jeg nærmer mig i magasinet The New Yorker, som i sit netop nye novembernummer naturligvis har det amerikanske valg som tema for forsiden med en tegning af de lange køer til valgstederne. Magasinet har for øvrigt en virkelig høj standard for forsider med brug af illustrationer, grafik og foto.

Læs mere om hvordan du kommer igang med RB Digital Magazines lige her.

God fornøjelse!