Louisas Madplan
Louisas Madplan

Har du en plan?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
16.02.18
Kokken Louisa Lorang giver et godt bud på 30 opskrifter, der gør dine aftensmåltider varierede, sunde og smukke, - ja også tager det kun 30 min. om dagen.

Livet er for kort til kedelige måltider, men en gang imellem løber hverdagen af med en, og de smukke salater, veltilberedte grøntsager og indbydende anretninger udebliver. I sin bog ”Louisas Madplan” giver kokken Louisa Lorang et godt bud på, hvordan dine aftensmåltider kan blive varierede, sunde og smukke, - ja også tager det kun 30 min. om dagen og koster i gennemsnit 30 kr. pr. person.

Madplanen strækker sig over 30 dage og kommer godt rundt i forskellige råvare og madrationer. Der er både linser, muslinger, torsk, kylling, græskar og glaskål på bordet, tilberedt så dufte og smag fra Indien, Thailand, England, Italien og Djursland indtager dit køkken.

Madplanen giver gode bud på, hvordan du får det maksimale ud af en kylling, genanvender kogte kartofler i næste dags ret og forbereder morgendagens måltid. Grøntsagerne fylder dejligt meget i bogen, men desværre mest som tilbehør til de lidt for mange kødretter. Som en ekstra bonus er alle opskrifter energiberegnet til ca. 550 kcal, så ”Louisas Madplan” burde både holde dig slank, sund og fri af et løbsk madbudget.

Materialer