Bogforside af Book Love

Fem fede forslag fra Comics Plus

03.04.20
Er du ikke bleg for at underholde dig med tegnede fortællinger på engelsk, kan du vælge mellem virkeligt meget på Comics Plus. Her er nogle eksempler:

My Favorite Video Game

Mor dig over Birding Is My Favorite Video Game, som lærer dig noget om evolutionshistorie, dyrearter og at tage trusler mod natur og miljø alvorligt. Tegnet i en ”sød” streg men med masser af viden og seriøsitet bag humoren. Forfatter og tegner er Rosemary Mosco.

A Sea of Love

A Sea of Love af Wilfrid Lupano og Gregory Panaccione er uden ord, men med fabelagtige flotte illustrationer. En lille gammel fisker forsvinder på havet. Hans meget robuste kone på land sætter sig for at finde ham igen. En vældig charmerende fortælling.

Adulthood is a Myth

Vi er nogle, som elsker Sarah Andersen. Hendes Adulthood is a Myth er fuld af skønne situationer fra dagligdagen – i hvert fald en kvindelig en af slagsen. Men mon ikke også de fleste mænd vil kunne nikke genkendende til en del. Masser af gode grin!

Book Love

Book Love – den giver jo næsten sig selv som en anbefaling fra biblioteket; alskens forklaringer på hvorfor du skal læse, og hvordan en bogelsker fungerer! Fortalt med charme af Debbie Tung.

Materialer