En tour de force i energisk sceneoptræden

Bruce Springsteen - The Boss - er om nogen kendt for sine timelange, kraftfulde og fantastiske livekoncerter. Bibliotekets to Springsteenfans guider dig til den ultimative Springsteenoplevelse i din egen stue.

Kan du heller ikke få nok Springsteen? Han har i hvert fald en særlig plads i hjertet hos vores bibliotekarer Lisbet og Tanja, og Lisbet har endda haft den udsøgte fornøjelse at opleve ham live. Og når nu han ikke gæster Danmark lige med det samme, kan vi heldigvis nyde hans koncerter på andre måder - klik ind på Stingray Qello (tidligere Qello Concerts), bibliotekets streamingtjeneste for koncerter, og få Springsteen live hjemme i din egen stue! På Stingray Qello kan du opleve Springsteen & The E Street Band give den gas i den formidable tre timer lange koncert Live in Barcelona - næsten som at være der selv!

Du kan også få indblik i hvor stor betydning Springsteen har for fans verden over i dokumentaren Springsteen and I, hvor fans fortæller om deres forhold til ham, og om hvad hans musik betyder for dem - se den på Stingray Qello, eller lån den på dvd nedenfor, hvor du også finder en perlerække af koncertoplevelser - og et par andre uundgåelige Springsteengodter.

Fra os, der ikke kan få nok Springsteen - rigtig god fornøjelse! 

Foto: Hillerød Bibliotekerne
Foto: Hillerød Bibliotekerne
12.10.18