Alt om Ordet er Løs 8. maj 2021

Læs mere om den kommende festival!

Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 8. maj 2021 slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

I år kan du møde både lokale og nationale forfattere og kunstnere, der ser på samtiden fra hver deres vidt forskellige vinkel. Mens nogle er optagede af, hvad det er for en fremtid, ”vi kigger ind i”, i den post-epidemiske æra - såsom forfatter Hanne-Vibeke Holst og teaterdirektør Anna Malzer - søger andre svar om nutiden ved at afdække glemte spor i fortiden. Det gælder for Hillerødforfatteren Carsten Müller Nielsen, som netop har vundet DR’s Romanpris 2020, og som vi derfor er meget stolte af at kunne præsentere på årets festival sammen med tre andre lokale navne: krimiforfatterne Øbro & Tornbjerg samt tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen.

Men det er bestemt ikke alt. På programmet har vi også en af Danmarks absolutte litterære sværvægtere - forfatterveteranen Ib Michael. Derudover byder festivalen på oplæsninger og musikalske indslag fra Hillerøds spirende talentscene. 

Her er alle dem, du kan opleve til Ordet er Løs 2021:

Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna MalzerIb MichaelCarsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen BonnichsenSigne Gjessing og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter.

BILLETTER

150 kr. (standard)

125 kr. (studerende og biblioteksklubmedlemmer)

KØB BILLET via Place2Book.

Hvis du købte en billet til Ordet er Løs 2020, der skulle have været afholdt i oktober, så gem den endelig. Den er selvfølgelig også gældende til Ordet er Løs 2021.

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.

Følg med

Du kan følge Ordet er Løs her på bibliotekets side, samt på Facebook og Instagram, hvor vi løbende uploader forfatterportrætter og giver forsmag på de mange forskellige oplevelser, der venter. 

Ordet er Løs er et samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken, Grundtvigs Højskole og Hillerød Musikskole.