Ordet Er Løs 2021

Læs mere om den kommende festival!

Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 8. maj 2021 slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

I år kan du møde både lokale og nationale forfattere og kunstnere, der ser på samtiden fra hver deres vidt forskellige vinkel. Mens nogle er optagede af, hvad det er for en fremtid, ”vi kigger ind i”, i den post-epidemiske æra - såsom forfatter Hanne-Vibeke Holst og teaterdirektør Anna Malzer - søger andre svar om nutiden ved at afdække glemte spor i fortiden. Det gælder for Hillerødforfatteren Carsten Müller Nielsen, som netop har vundet DR’s Romanpris 2020, og som vi derfor er meget stolte af at kunne præsentere på årets festival sammen med tre andre lokale navne: krimiforfatterne Øbro & Tornbjerg samt tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen.

Men det er bestemt ikke alt. På programmet har vi også to af Danmarks absolutte litterære sværvægtere. Forfatterveteranen Ib Michael og digteren Pia Juul, der kommer kørende direkte ind på scenen med Poesiens Bus – Danmarks nye mobile lyrikcentral på hjul. Derudover byder festivalen på oplæsninger og musikalske indslag fra Hillerøds spirende talentscene. 

Her er alle dem, du kan opleve til Ordet er Løs 2021:

Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna MalzerIb MichaelCarsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen BonnichsenPia JuulSigne Gjessing og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter.

BILLETTER

125 kr. for studerende og biblioteksklubmedlemmer og 150 kr. for andre.

Link til billetter via Place2Book
__________________________________________________________________________________

NB! Grundet COVID-19 forholdsregler er der pladsbegrænsning ved scenerne. Det kan derfor hænde, at der vil være optaget til det arrangement, du gerne vil opleve. Skulle det ske, vil det altid være muligt at få plads ved ét af de andre arrangementer.

Festivalen finder sted fra tre scener på Biblioteket, Klaverfabrikken og Kedelhuset. Dagen igennem vil du møde både ansatte og frivillige fra Biblioteket og Klaverfabrikken, som sørger for at guide dig, så du får en god og tryg oplevelse.


Du kan følge Ordet er Løs her på siden, samt på Facebook og Instagram, hvor vi løbende uploader forfatterportrætter og giver forsmag på de mange forskellige oplevelser, der venter. 

Ordet er Løs er et samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken, Grundtvigs Højskole og Hillerød Musikskole.