Naturvidenskab

Til dig, der skriver opgave i de naturvidenskabelige fag.

Hvis du skal skrive opgave i et naturvidenskabelige fag som Matematik, Fysik, Kemi, Geovidenskab eller Bioteknologi, så anbefales disse hjemmesider:

AccessScience

Prisvindende database, som dækker naturvidenskab på et højt fagligt niveau: bl.a. områder som astronomi, fysik, kemi, biologi, psykiatri og psykologi, medicin, landbrug og veterinærmedicin m.m. Basen opdateres løbende, og flere emner er rigt illustreret via video-sekvenser, billedgallerier og animationer. 
Du har adgang til den hjemmefra, når du er borger i Hillerød Kommune, og oprettet som bruger på Hillerød Bibliotekerne - find AccessScience her.

Frividen.dk

FriViden.dk er en hjemmeside, hvor du har mulighed for at søge hjælp til matematik, fysik, kemi og biologi. Dette sker igennem form for videoundervisning, der også involverer teori, opgaveløsninger og forsøg.
Siden er frit tilgængelig - find Frividen.dk her.

Ingeniøren

Ingeniøren er en god hjemmeside at bruge som inspiration til at søge litteratur til din opgave, da du kan finde en masse artikler inden for emner som teknologi, IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Du skal dog være opmærksom på at visse artikler kan være plus-artikler, og du derfor skal være abonnent hos dem for at læse dem.
Dele af siden er frit tilgængelig - find Ingeniøren her.

Matlet.dk

Matlet.dk fungerer som en online matematikbog, hvor du kan finde informationer om matematik på de forskellige gymnasiale niveauer, hvor der samtidig er mulighed for at stille matematikrelaterede spørgsmål. Denne hjemmeside er drevet af gymnasielærere og andre akademikere, for således at kunne sikre et højt fagligt niveau.
Siden er frit tilgængelig - find Matlet.dk her.

Videnskab.dk

Siden dækker den nyeste forskning inden for et bredt felt af områder med alt lige fra kultur og samfund til teknologi og naturvidenskab. Artiklerne fra på denne hjemmesider er alle frit tilgængelige og har referencer til hvor de har fået deres viden fra, hvis du er interesseret i at dykke længere ned i et emne.
Siden er frit tilgængelig - find Videnskab.dk her