Mediefag- og kommunikation / IT

Til dig, der skal skrive opgave i mediefagene.

Kforum

Kforum, eller Kommunikationsforum, er en hjemmeside med artikler omkring mange populære emner inden for kommunikation. De fleste artikler ligger gratis og frit tilgængeligt. Kforum er et godt sted at starte for at få inspirationen til hvad du gerne vil skrive opgave om. Der er dog ingen referencer i artiklerne, men du kan se relaterede artikler, og hvad forfatteren ellers har skrevet til Kforum. 
Siden er delvist frit tilgængelig - find Kforum her.

Mindshare

Mindshare er et medie- og kommunikationsbureau. På deres hjemmeside finder du en række artikler omkring medier og kommunikation, samt en ordbog, der dækker typiske begreber brugt i medie- og kommunikationsfaget. Denne hjemmeside kan derfor være brugbar hvis der er begreber du ikke kender, eller bare gerne vil have en bedre forståelse for fagets begreber.
Siden er frit tilgængelig - find Mindshare her.

Viden om film, Filmdatabasen

Har du overvejet at skrive opgave om dansk filmhistorie, så er Viden om film en database for dig. Den er leveret af Det Danske Filminstitut, og her kan du finde alt om danske film, skuespillere eller filmselskaber. Fra de første stumfilm i starten af det 20. århundrede frem til de nyeste film.
Siden er frit tilgængelig - find Viden om film her.