Læringstilbud 2020/2021

På Hillerød bibliotek skaber vi rammen for læringsrige kulturoplevelser i børnehøjde, hvor dialog, sanserne og kreativiteten er i centrum.

Vi inviterer byens daginstitutioner og skoler ind til at gå på opdagelse blandt de tusindvis af bøger og opleve kultur, historier og sprog udfolde sig på nye måder. På biblioteket vil I møde engagerede kulturformidlere, som med hver deres faglighed bidrager til en nærværende læringsoplevelse for børnene. Vi er et alternativt læringsrum for pædagoger og lærere, hvor det at være nysgerrig på sig selv og verden omkring sig, er et omdrejningspunkt for alle vores tilbud til byens skoler.

Tilbud i skoleåret 2020/2021

På skoletjenesten kan I hele tiden blive opdateret på, hvad vi tilbyder af læringsforløb og hvornår de finder sted. Her finder I også blanket til oprettelse af elevernes lånerkort. 

Hillerød Bibliotek på Skoletjenesten - klik her

For mere information, kontakt undervisningsansvarlig Anne Kathrine Eckardt.
Tlf: 7232 5824 eller e-mail: annec@hillerod.dk

Elevlånerkort

Skal eleverne have lånerkort, når I besøger biblioteket, skal deres forældrene udfylde en blanket hjemmefra, for at vi kan oprette eleverne som lånere. I kan med fordel aflevere de udfyldte blanketter til biblioteket forud for jeres besøg - så laver vi elevernes lånerkort i forvejen, og I kan bruge tiden til noget mere spændende ved jeres besøg. I finder blanketten på siden her, samt under Skoletjenesten, som nævnt i forrige afsnit.