Efterårsferien i Børnebiblioteket

 

Efterårsferien banker på døren, og biblioteket inviterer børn og familier til at dykke under havets overflade og svømme rundt i et hav af sjove aktiviteter og kreative workshops.

Under havets overflade bor mange sjove og spændende dyr. Faktisk er det her at nogen af verdens største dyr findes, og derfor er efterårets tema på Hillerød Bibliotek ’Havets Kæmper’.

Når du bevæger dig ind i Vandrehallen på biblioteket, vil du opleve kæmpestore kaskelothvaler, og hvis du er helt stille, kan du høre, at de synger til hinanden. Kaskelothvalerne er bare nogle af de gigantiske dyr, der lever i havet.

Hele efterårsferien vil aktiviteter og kreative workshops på børnebiblioteket handle om det spændende liv, der er i havet.

”Sammen bliver vi klogere på havets kæmper og andre dyr, der lever i havet. Vi læser bøger, laver vores helt egne akvarier, lærer om sjove havdyr med helt særlige sanser, laver regnbuefisk, forvandler efterårets blade til fisk, syr vores egne hvaler i filt, ser skønne film, laver perler og meget mere,” siger børnekulturformidler Katrine Schmidt-Persson. 

Alle arrangementer er gratis, dog kræver filmklubberne billet, som kan bestilles på hjemmesiden. Læs mere her.

Vi glæder os til at byde alle børn og deres familier velkommen til en skøn efterårsferie i havets dyb i uge 42.