DR Romanklubben

DR Romanklubben mødes anden tirsdag i måneden kl.17-18.30 i "Kulturrummet" på Hillerød Bibliotek. Første møde er 13. december, 2022.

DR Romanklubben er Danmarks største læsekreds,  hvor du sammen med andre biblioteker i Danmark har mulighed for at læse og debattere nye bøger. Der deltager en bibliotekar ved hvert møde. Alle deltagere i DR Romanklubben udvælger i fællesskab den bog, der skal have DR Romanprisen. "Vølvens vej: Snehild" af Anne-Marie Vedsø Olesen vandt prisen i 2022.

Har du lyst til at være med?

DR Romanklubben er en populær læsekreds. Derfor bliver der trukket lod blandt de tilmeldte. Tilmeld dig og få et "lod" i puljen ved at udfylde formularen under "Tilmelding og kontakt". Du finder siden via dette link: https://hilbib.dk/laesekontakt. Sæt hak ved DR Romanklubben og skriv navn og mail-adresse i felterne. Når bibliotekar Jakob Poulsen har modtaget din tilmelding får du en bekræftelse på din tilmelding.

Deadline for tilmelding er 30/10, 2022. Alle tilmeldte får svar i løbet af uge 44 om, hvorvidt de er blevet udtrukket til DR Romanklubben eller ej. 

 

De seks titler bliver offentliggjort i løbet af efteråret 2022. Indtil videre er to titler offentliggjort (se herunder)

Læses til møde  Titel og forfatter

13.12.22            "Tjeneren og hans søster" af Dorrit Willumsen

10.1.23               "Pigedyr" af Cecilie Lind

14.2.23              "Pio" af Kristian Himmelstrup

14.3.23              ?

11.4.23              ?

9.5.23                ?

Materialer