Bulgakovs dæmoner - online læsekreds

Velkommen til læsekredsen ”Bulgakovs dæmoner” hvor vi fra januar til april 2021 nysgerrigt og opmærksomt læser og diskuterer et af det 20. århundredes hovedværker: "Mesteren og Margarita" af Mikhail Bulgakov.

Online i coronatid

Vi kan ikke mødes fysisk, derfor foregår denne læsekreds udelukkende online. Vi har i månedsvis lært at mødes online, derfor ved vi, at vi kan skabe et stærkt og fortroligt rum. Vi hjælper dig gerne med at få styr på teknikken, hvis det driller.

Læsekredsen bygger på nysgerrighed, samtale og tålmodighed. Vi stiller os nysgerrigt foran de ting, vi ikke forstår; vi anerkender, at andres perspektiver beriger vores forståelse af værket; og vi yder værket den tid og opmærksomhed, det har fortjent.

To stærke eksperter

Læsekredsen bliver fulgt af to tekststærke eksperter, som på skift vil besøge læsekredsen. Litteraturhistorikeren Laila Dalgaard har et indgående kendskab til "Mesteren og Margarita", og præsten i Nr. Herlev Kirke, Charlotte Chammon, har beskæftiget sig med dilemmaer og dæmoner i en livstid.

Deltagelse

Hvis du gerne vil deltage, skal du sende en mail til bibliotek@hillerod.dk, så du bliver tilmeldt vores mailingliste. En gang om ugen vil du modtage et link, som leder dig direkte til mødestedet. Du kan sagtens være med, selv om læsekredsen allerede er gået i gang.

Hvis der er et eller flere møder, du ikke har mulighed for at deltage i, er det ikke et problem! Vi optager samtalerne med eksperterne og lægger dem på nettet, så du kan se dem senere. Vi sender også en kort opsamling fra hvert møde, så du kan se, hvad kredsen har talt om.