Besøg og tilbud

Åbningstider og find vej

Vandrehallen Kunsthal ligger på Hillerød Bibliotek, Christiansgade 1, 3400 Hillerød.

Der kører S-tog direkte, og fra Hillerød St. kan man enten tage en bus (301, 302 eller 380R) eller spadsere/cykle. Det tager ca. 15 min at gå og ca. 5 min på cykel. Er man i bil, er der mulighed for at parkere i Slotsarkadernes P-hus.

Kunsthallens åbningstider er mandag – torsdag kl. 10-18 og fredag – lørdag kl. 10-15. Er man oprettet som bruger på Hillerød Bibliotek, er der udvidet adgang til kunsthallen i bibliotekets selvbetjente åbningstid.

Det er gratis at besøge kunsthallen.

Omvisninger, læring og kreativitet

Vi vægter børns og unges møde med samtidskunsten højt, så derfor tilbyder vi jævnligt omvisninger og skoleforløb i de aktuelle udstillinger. Her får eleverne mulighed for at arbejde dialogisk og ofte praktisk med de emner, som udstillingerne tematiserer, og som lægger op til refleksion og debat om vigtige problemstillinger i samfundet. Læringen har fokus på at skabe identifikation hos eleverne, så derfor vægtes elevernes egne holdninger, erfaringer og fantasi højt i forløbene.  

Vi arrangerer også omvisninger og forløb efter aftale med andre institutioner samt voksne og private grupper. Læs mere om vores tilbud i det følgende.