Maleri af Niels Macholm: Blåt dobbeltportræt
Foto: Jakob Hunosøe

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vandrehallen
Målgruppe
For alle
Udstilling og kunst

"Hoved∙værker" – Dialoger mellem Niels Macholm & Kristian Devantier

21.04.21 - 06.06.21
Niels Macholm er en ener i dansk billedkunsthistorie. Med sine finurlige og humoristiske skildringer af familie- og hverdagsliv, er han én af vores væsentligste repræsentanter for et frit og folkeligt billedsprog med klare referencer til popkunsten.

Denne udstilling kaster nyt lys over Macholms kunstneriske bedrifter ved at bringe hans værker i dialog med nutidskunstneren Kristian Devantier, der ligeledes hylder hverdagen som kunstnerisk emne.

På tværs af tid og generation overrasker kunstnerne med deres billedsymbolske livsvisdom, der vækker hverdagens magi, og giver smil på læben hos både store og små.

Du kan læse mere om udstillingen på Vandrehallens side på hilbib.dk

Udstillingen vises til og med 6. juni 2021. NB. Udstillingen vil kunne ses fra den dag biblioteket åbner op igen efter lock down perioden!

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.