Lærke Posselt
Lærke Posselt. Foto: Mads Greve

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstilling og kunst

Artist talk med Lærke Posselt

21.06.23
Oplev en af Danmarks mest anerkendte fotografer i anledning af den aktuelle udstilling i Vandrehallen ”Jeg vender mig om og ser”.

Posselt har skabt udstillingen i dialog med digteren Søren R. Fauth med det nærværende, stille og reflekterende blik som omdrejningspunkt. Udstillingen bygger på en idé om, at ved at se længe nok og give sig hen til det anskuede, kan man få det til at træde tydeligere frem.

Til artist talken kan du opleve Lærke Posselt fortælle om sit fotografiske arbejde og den bevægelse hen imod litteraturen, som hun har taget i denne udstilling. Du vil høre om samarbejdet mellem hende og digteren Søren R. Fauth og hendes refleksioner om, hvordan mødet med kunsten kan berige den oplevelse, som både betragtere og læsere sidder tilbage med.

Artist talken holdes i anledning af Grundtvigs Højskoles Fotofestival 2023 (18. – 24. juni), der sætter fokus på dansk samtidsfotografi med udstillinger, workshops og oplæg med en række toneangivende fotografer.

Du kan læse mere om fotofestivalen her på Grundtvigs Højskoles hjemmeside 

Kort om Lærke Posselt

Lærke Posselt er fotograf og billedkunstner. Hun har modtaget adskillige priser, herunder bl.a. World Press Photo (2012) Pictures of the Year international (2012) og Kronprinsparrets Stjernedryspris (2014). Hendes værker har været udstillet i bl.a. Øksnehallen, på Fotografisk Center, Holstebro Kunstmuseum, Kunsthal Charlottenborg, Willumsens Museum og Kvindemuseet (nu: KØN).

Der er fri entré til arrangementet, men man skal bestille en gratis billet.