"Uden titel" af Absalon Kirkeby

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Udstilling og kunst

Absalon Kirkeby – Artist Talk

24.06.21
Vi byder indenfor i anledning af Grundtvigs Højskoles Fotofestival 2021 til en spændende artist talk.

Oplev Absalon Kirkeby i samtale med Joachim Adrian, underviser på Grundtvigs Højskole.

Med udstillingen Night Corner præsenterer Absalon Kirkeby (f. 1983) nye fotografiske værker. Fotografierne rummer en tvetydighed og gådefuld stilstand, der er kendetegnende for Kirkebys kunstneriske arbejde.

De fotografiske værker i Night Corner er domineret af nedtonede nuancer og adskiller sig fra Kirkebys tidligere digitalt modellerede og konstruerede fotografier. Med sin snapshot-karakter er værkerne en poetisk afsøgning af visuelle rum, hvor der umiddelbart ikke sker meget. Det er en afsøgning af fotografiets muligheder og udtryk, hvori Kirkeby skaber billeder, der rummer noget svært definerbart andet.

Kirkeby konstruerer med udstillingen et visuelt sprog, som rummer en modstand mod det let fordøjelige fotografi, hvilket forhåbentlig kan give anledning til en spændende samtale med Joachim Adrian.
Udstillingen i Vandrehallen markerer afslutningen på Kirkebys arbejde det seneste år.

Absalon Kirkeby er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2013 og Goldsmiths College London i 2010. Han har tidligere udstillet på bl.a. Den Frie udstillingsbygning, Andersen’s Contemporary, CCA Andratx (ES), Kunsthal Nord, Carl Kostyál (Malmö) m.fl.

Absalon Kirkeby udstiller i Vandrehallen i forbindelse med Grundtvigs Højskoles Fotofestival 2021.

Torsdag d. 24. juni kl. 17-18.00. Gratis - Billet skal bestilles.