Om dette arrangement

Tid
Pris
50 Kr
Tickets
Udsolgt
Litteratur

Særarrangement: H.K.H. Kronprins Frederik, Bobler & Booktalk UDSOLGT

Hillerød Bibliotek byder Biblioteksklubbens medlemmer på en omvisning på Frederiksborg Slot i udstillingen H.K.H. Kronprins Frederik – Prins i Danmark og efterfølgende Bobler & Booktalk i Slotshaven.

Kronprinsesse Mary indledte sin meget smukke tale i anledning af H.K.H. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag med at spørge, hvordan indfanger man et menneske som dig? Svaret var, det kan man ikke, men ingen tvivl om, at H.K.H. Kronprinsen er en mand, der rummer mange facetter, hvilket den nuværende udstilling på Frederiksborg Slot også vidner om.

Det Nationalhistoriske Museum Frederiksborg Slot har i anledning af H.K.H. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag arrangeret udstillingen H.K.H. Kronprins Frederik – Prins i Danmark i Riddersalen. Udstillingen fortæller om H.K.H. Kronprinsens tilværelse og pligter, og vi følger ham gennem de forskellige perioder og begivenheder i hans liv. Barnedåb, militærtjeneste, bryllup, personlige interesser, ekspeditioner m.m. Udstillingen er bygget op med store tableauer, hvor man blandt andet kan opleve Kronprinsparrets forlovelse og bryllup med tilhørende dragter og taffelopdækning.

Vi mødes ved indgangen til Det Nationalhistoriske Museum i den indre Slotsgård kl. 14.45 og får en omvisning i udstillingen kl. 15-16. Efter omvisningen går vi en tur ud i Slotshaven, hvor vi byder på Bobler & Booktalk. Her vil vi præsentere et udvalg af den litteratur, der har haft betydning for H.K.H. Kronprins Frederik.  

Du kan som medlem af Biblioteksklubben købe billet til arrangementet fredag d. 27. juli 2018, kl.10.

Billet koster 50 kr. Vær opmærksom på, at vi kun har plads til 30 deltagere.